For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Despre noi

Cand te gandesti la casa ta, gandeste-te la Imobiliar.ro, locul unde nu uitam sa zambim!

Imobiliar.ro este o platforma de marketing online, ce iti pune la dispozitie o interfata prietenoasa , bine structurata cu ajutorul careia vei intelege tot ce se afla pe piata in acel moment.

Publicarea anuntului se face in doar 3 pasi, astfel anuntul tau este vizibil in cateva momente in online, ceea ce ajuta rapid la stabilirea cererii si ofertei.

Respectul , profesionalismul si promptitudinea stau la baza activitatii noastre si urmaresc indeplinirea obiectivului final si anume calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.

Misiune

Inceputuri noi? In Imobiliar.ro te insotim intr-una din cele mai importante decizii. Pentru ca stim cat de mult conteaza alegerea potrivita a unei locuinte am dat startul unui nou inceput.

Viziune

Platforma Imobiliar.ro vizeaza performanta pe termen lung oferindu-le clientilor solutii complete necesitatilor lor si stabilind cu acestia parteneriate de lunga durata.

Valori

Valorile care ne caracterizeaza sunt: calitate, profesionalism, incredere si respect! Prin calitate intelegem performanta, iar prin profesionalism nu facem decat sa integram increderea si respectul fata de clientii nostri, creand astfel un parteneriat de succes.

Top